BierBeuners Events

Naast het bouwen van carnavalswagens en het ontwerpen van bijbehorende kleding, is CV de BierBeuners actief in het organiseren van diverse muziekevenementen voor jong en oud. In 2010 deed CV de BierBeuners voor het eerst mee aan de carnavalsoptocht in Elst. Het feestje dat tijdens deze optocht was gebouwd eindigde vrij abrupt, waarna werd besloten om de muziek nog even te laten draaien. Het gevolg: een grote menigte kwam feest vieren bij de carnavalswagen van CV de BierBeuners.

Jaar na jaar werd het feest in de dorpsstraat een groter succes, wat uiteindelijk ook een valkuil bleek. In 2013 groeide bij de gemeente Overbetuwe de twijfel over de veiligheid van het evenement, mede door de gebeurtenissen in Haren. Het evenement vroeg om een professionele organisatie en hier zette de organisatie haar schouders onder. Uiteindelijk werd Hardstyle Carnaval 2013 een groot succes en haalde het diverse dagbladen. In 2014 maakte BierBeuners Events een bijzondere stap in de organisatie van het evenement. Na succesvolle jaren als outdoor evenement, vond Hardstyle Carnaval 2014 plaats in Het Wapen van Elst. Optredens van Ran-D, A-lusion, Ranex, DJ Fanatic, Soul Shaperz en MC Rems zorgden voor een enorm succesvolle editie van het evenement. Met 450 bezoekers was Hardstyle Carnaval 2014 stijf uitverkocht!

Naast het evenement op de carnavalszondag organiseert BierBeuners Events jaarlijks diverse kleinere evenementen. Begin 2013 werd voor het eerst Hardstyle with Aunt georganiseerd in Café bij Tante. Het kleinschalige feest bleek een succes en eind 2013 werd een tweede editie van het evenement georganiseerd. In 2014 organiseert BierBeuners Events wederom een feest in Café bij Tante, ditmaal een Halloween Party met een grote diversiteit aan muziekstijlen (Apres ski, House, Top 40, Hardstyle, etc.). BierBeuners Events, bestaande uit Jeffrey van Ham, Kars Marcelis, Edwin Meeuwissen, Joep Voskuilen, Emiel Buurman, Patrick Willemsen en Lara Teunissen, is momenteel bezig met de voorbereiding van het feest op de carnavalszondag.