Kledingcommissie

Wij, de leukste dames van de kledingcommissie, gaan iets over onszelf vertellen! Onze commissie bestaat uit; Sanne van den Brakel, Sanne Lozekoot, Babette Pijl, Larissa Doolaard, Tessa van Uden, Kristie Roeven,  Lara Teunissen en Sharon de Vries. Onze kledingcommissie maakt dit jaar voor de derde keer oprij de kleding zelf! Eind 2012, kwamen we met het idee; hè de jongens bouwen de wagen zelf, waarom wij de kleding dan niet? Vol goede moed begonnen we het eerste jaar met het ‘naaien’ van de pakken… Na de vergaderingen waren we eruit: het moest een Maya pak worden. Soms wat tegenslagen met een kapotte naaimachine of net dat ene randje te ver afgeknipt, maar de pakken waren netjes op tijd klaar. Tijd voor de mannen om te passen! We waren trots op onze pakken en de schmink maakte het hele plaatje compleet. Zo compleet dat we zelfs de krant & de 2e prijs haalden!

Het tweede jaar bedachten we het thema “van prins pils naar koning bier”. Daarbij horen natuurlijk Willem Alexander & Maxima! We kwamen op het briljante idee om als koningen en koninginnen te gaan. Dit bleek achteraf moeilijker dan gedacht. Een lange rok.. tules.. voor de heren een cape.. een broek.. maar ook dit hebben de dames van de kledingcommissie weer mooi gefixt! Van top tot teen hadden we aan alle details gedacht, de kroontjes, schmink, we waren samen één met de carnavalswagen. Ook weer een geslaagd jaar waar we met trots op terug kijken. Slagroom op de taart? Een prachtige 1e prijs en de publieksprijs!

Ook dit jaar zijn we alweer van start gegaan. De eerste vergadering is al geweest en we zijn klaar om te beginnen. Het is niet alleen gezelligheid met alle dames, maar ook hard ‘naaien’. Iedere topper van onze commissie is weer ergens goed in. Zo vullen we elkaar aan en komen we tot leuke resultaten! We hebben er weer zin in, maar het eindresultaat is natuurlijk het mooiste!