Nieuw lid: Lotte Schellekens

Mijn naam is Lotte Schellekens, het carnaval is mij met de paplepel ingegoten. Het hele jaar wordt er uitgekeken naar het mooiste feest van het jaar, carnaval! 
Ik ben geboren en woonachtig in Elst. Vanaf mijn vijfde jaar ben ik al actief bij carnavalsvereniging de Batsers. Na de afgelopen zes jaar dansmarieke geweest te zijn is het tijd voor andere leuke activiteiten tijdens het carnaval. Mijn vriend Niels is al vanaf de start van de BierBeuners actief binnen deze (vrienden)groep. De afgelopen jaren heb ik dan ook al geregeld geholpen bij het bouwen van de wagen en vanaf de zijlijn meegekeken. Nu is het tijd om me toch ook echt aan te sluiten bij deze gezellige groep. 
Ik zal de kleding- en sponsorcommissie komen versterken binnen de BierBeuners. 
De laatste voorbereidingen zijn in volle gang, op naar fantastische carnavalsdagen met z’n allen.